Tagtik

"Kans op Rode Duivels komt nog wel"

Leandro Trossard was gisteren in de gewonnen wedstrijd tegen Eupen weer de uitblinker bij KRC Genk. De winger van Genk vierde zijn comeback na een schouderblessure. Door zijn goede vorm hoopt Trossard binnenkort weer tot de selectie van de Rode Duivels te behoren.
 
In het Europa Leauge duel tegen Sarpsborg liep Trossard een blessure op aan zijn schouder. Hierdoor moest hij afmelden voor de twee interlands met de Rode Duivels. “Dat was het vervelendste van de hele zaak”, zegt Trossard. Al hoopt het goudhaantje van Genk nog op een nieuwe kans in de toekomst. “Een selectie voor de nationale ploeg is het mooiste wat er is en dat laat je niet graag liggen. De timing kon dus niet slechter.” Gelukkig was de blessure maar van korte duur, waardoor hij snel de trainingen weer kon hervatten. "Ik hoop dat ik in de toekomst nog eens de kans krijg om mij te tonen in het shirt van de Rode Duivels.”, besluit hij.  
 
Nog een nieuwtje, Leandro Trossard lanceert deze middag zijn gloednieuwe website, www.leandro-trossard.be. (Skwadra by Tagtik/Source: KRC Genk/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren