Tagtik

Lieven Van Gils onherkenbaar

Neen het is geen reclamestunt, Lieven Van Gils liet zich niet schminken en een masker aanmeten. De 54-jarige televisiepresentator postte via Instagram enkele foto's waarop te zien is hoe zijn gezicht volledig opgezwollen is.

Een wesp blijkt de boosdoener te zijn. Van Gils maakt van deze tegenslag gebruik om zelf wat meer te weten te komen over een wespensteek. Daarom wordt de wespensteek maandagavond een onderwerp in Van Gils en Gasten.

"Ik werd vorige week gestoken tijdens het joggen", vertelt de VRT-journalist. Van Gils trok na de wespensteek niet naar de dokter, maar kreeg 's nachts last van een steeds groter wordende zwelling en liet het opvallende resultaat vervolgens zien op social media.

"De dokter zei dat ik beter meteen was langsgekomen, dan had hij me een spuit met cortisone kunnen geven", zegt Van Gils. Aangezien er nog steeds heel wat wespen in het land zijn, gaat Van Gils vanavond in zijn talkshow 'Van Gils & Gasten' op zoek naar wat je nu eigenlijk moet doen na een wespensteek.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Instagram)

Ook dit kan u interesseren