Tagtik

"Supporters kennen niet het hele verhaal"

Thibaut Courtois verruilde deze zomer Londen voor Madrid. De doelman van de Rode Duivels was zeven jaar lid van Chelsea, al werd hij de eerste drie seizoenen uitgeleend aan Atlético Madrid. Aan zijn tijd in de Spaanse hoofdstad hield hij twee kinderen bij zijn nu ex-vriendin over en dat was de voornaamste reden voor Courtois om naar Madrid te willen.

Bij het Engelse Sky Sports zegt Thibaut Courtois 'triest' te zijn omdat de supporters van Chelsea boos zijn om zijn vertrek uit Stamford Bridge.

"De fans kennen niet het hele verhaal", zo vertelt de doelman van Real Madrid. "Ik had mijn beslissing al in maart gemaakt en dacht dat de club die zou aanvaarden. Ik keerde na de zomer niet terug naar de club omdat ik het beter vond om de ploeg en de spelers niet te storen."

De supporters van de Blues waren ook niet blij met de verklaring van Courtois dat het niveau hoger ligt bij Real dan bij Chelsea. "Ik heb alleen gezegd dat het op training sneller gaat, maar dat is net ook de kwaliteit van Real Madrid. Ik heb nooit gezegd dat er geen kwaliteit is bij Chelsea."

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren