Tagtik

Zo maak je zelf die perfecte ovenfrietjes

20 March 2023 17:42 Waarom kiezen voor ovenfrietjes? Wel, ovenfrietjes zijn een heerlijk alternatief als je de frietketel voorgoed hebt verbannen uit je keuken. Wanneer je vet wil vermijden, kies je ook voor die perfecte ovenfrietjes.

Deze schoonmaakmiddeltjes besparen je heel veel geld

16 March 2023 13:33 Geen schoonmaakmiddelen meer in huis? Geen paniek want je hebt echt niet steeds voor alles en nog wat een spuitbus met schoonmaakmiddel nodig! Er bestaan verschillende goedkope middeltjes waarmee je aan de slag kan gaan en je huis kan laten blinken.

Dit eet je best NIET voor jouw sporttraining

12 March 2023 11:11 Samen met de stijgende temperaturen komt ook de drang bij velen naar boven om (meer) te gaan sporten. Er staan trouwens ook heel wat leuke loopevents op de kalender. Maar wat eten we nu best wel en niet voor een training of wedstrijd? Niets is zo vervelend als je prestatie laten vergallen door maag- of darmproblemen.

Gsm opladen en tv-kijken, hoeveel kost mij dat?

11 March 2023 14:30 We willen allemaal wel die schermtijd verminderen. Sommige mensen willen dit omdat ze zo teveel stilzitten, anderen steken het op de energieprijzen. Maar wist je dat de kosten om je gsm op te laden eigenlijk verwaarloosbaar zijn?

Gezonde fastfood: het kan!

09 March 2023 10:24 Fastfood is de verzamelnaam voor eten dat op een snelle manier klaargemaakt kan worden en ook relatief goedkoop is. En geef toe: wie gaat er niet watertanden van een lekkere pizza, chips, burgers …