Tagtik

Superwijntje voor het Weekend : Santa Cristina

09 June 2023 15:14 Op zoek naar leuke en betaalbare wijnen? Elke vrijdag brengen we u een fles met een schitterende prijs-kwaliteitverhouding. Deze week gaan we naar Italië met een rode publiekslieveling uit Toscane die de tong streelt met hints van kers, zoethout en kaneel.

Zo hou je het hoofd koel deze week

09 June 2023 11:34 Het wordt deze week bijzonder warm. Maar hoe vermijd je dat je dagelijkse leven te veel onder deze plots hogere temperaturen lijdt? Wij geven jou enkele tips over hoe je het best kan omgaan met deze hitte.

Betalingen voortaan mogelijk met handpalm in China

07 June 2023 15:00 De Chinese internet- en technologiegigant Tencent heeft een handpalmherkenningsservice gelanceerd voor zijn WeChat Pay-service in Peking. Hiermee kunnen metro-passagiers voortaan betalen door met hun handpalm over een scanner te zwaaien.

Zo laat je kinderen meer groenten eten

02 June 2023 13:00 Bijna 1 september! Voorbij die vakantie; een tijd voor kinderen van spelen, op avontuur trekken, genieten … en ook van pizza, ijsjes, frietjes eten. Want geef eerlijk toe, in de vakantie is gezonde voeding voor kids even wat minder belangrijk en zijn we niet zo streng wanneer de groentjes niet altijd worden opgegeten (maar wel de frietjes, pasta …).