Tagtik

Zo verwijder je die vervelende koffie- en thee-aanslag

28 January 2023 08:25 Het is geen mooi zicht: die bruine vlekken en kringen in die leuke koffie- of theemok. Bovendien ziet het er ook niet smakelijk uit. Die aanslag is niet zo maar weg te krijgen, ook al was je deze telkens af. Ze lijken ook steeds hardnekkiger te worden na een tijdje. Toch bestaat er een makkelijk en handig trucje!

Zo help je jouw kids met stress

27 January 2023 14:45 Dat niet alleen volwassenen maar ook kinderen stress ervaren, zullen ouders al hebben vastgesteld. Dochterlief die de nacht voor haar examen niet goed slaapt, een zoon van 7 die buikpijn heeft bij het vertrekken naar school, een kleuter die overprikkeld raakt …

Gesprongen lippen: dit doe je eraan

23 January 2023 14:58 Het is weer eens die tijd van het jaar: droge en gebarsten lippen. Droge lucht en ijzige wind zorgen ervoor dat heel wat mensen en ook kinderen hier mee rondlopen. Geen lachertje, héél vervelend en ook niet zo aantrekkelijk om naar te kijken! Droge en gebarsten lippen verzorg je maar best; indien je dit niet doet kunnen er wel eens complicaties optreden. Dus zo snel mogelijk die lippen gezond maken en hydrateren is de boodschap.

Solowandelen: dit zijn de voordelen

23 January 2023 14:52 Met je partner, kinderen of in groep gaan wandelen is steeds gezellig. Maar niet iedereen heeft steeds de mogelijkheid om mensen mee te krijgen op die wandeling. Of soms heeft een mens eens zin om alleen te gaan stappen. Wel, solowandelen heeft ook tal van voordelen.