Tagtik

Corvette rijdt jonge vrouw van de baan en pleegt vluchtmisdrijf

Een agressieve chauffeur heeft met zijn Corvette met Franse nummerplaat zaterdag een Belgische dame die op de E40 ter hoogte van Beernem richting Gent reed, tot een ongeval gebracht. De dame uit Aalter moest door het onverantwoorde rijgedrag van de man met zijn Corvette, zwaar in de remmen gaan, raakte daardoor de betonnen afsluiting op de middenberm, begon te tollen en belandde in de gracht.

De politie is momenteel nog op zoek naar getuigen van het ongeval. De man met de Corvette met Franse nummerplaat ging zwaar in de remmen waardoor de 20-jarige Nele Baetens uit Aalter een zwaar ongeluk had. Nele doet haar verhaal in Het Nieuwsblad: "Van het ongeval herinner ik mij niet veel meer. Ik weet nog dat ik rond 23 uur op de E40 reed en dat de zwarte auto eerst naast mij reed en dan voor mij. Opeens ging hij zwaar in de remmen en kon ik hem niet meer ontwijken. Ik hem geremd en aan mijn stuur gedraaid, daarna ben ik op de betonnen afsluiting links van de weg gebotst."

De jonge vrouw uit Aalter komt er al bij al nog goed van af, ze heeft 'enkel' een gebroken voet, een hoofdwonde, heel wat schaafwonden en houdt er enkele blauwe plekken aan over. Haar wagen is volledig rijp voor de schroothoop. (SKWADRA by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren