Tagtik

Gezinsdrama: "Waarom moest mijn kleindochter mee de dood in?"

De grootmoeder van Liana, het zesjarige meisje dat vorige zaterdag omkwam bij het gezinsdrama in Dilsen-Stokkem, kan niet begrijpen waarom haar dochter het meisje mee de dood innam: de 36-jarige vrouw reed zaterdag tegen een boom. Op de achterbank lag het meisje. De politie vermoedt dat zij al eerder werd omgebracht.

De 36-jarige vrouw had al veel tegenslagen in haar leven gekend: haar vader pleegde negen jaar geleden zelfmoord, ze kreeg borstkanker, haar moeder vecht nu zelf tegen deze ziekte en nu kreeg ze sinds enkele maanden ook een moeilijke echtscheiding te verwerken.

"Er moet vrijdag of zaterdag iets gezegd of gebeurd zijn. De druppel, anders doe je zoiets niet," zo klinkt het in Het Nieuwsblad. "De echtscheiding liep al maanden. Als Sylvie nu pas nieuws had gekregen dat ze uit het huis moest of dat ze Liana niet meer mocht zien, dan zou het nog kunnen dat haar stoppen waren doorgeslagen. Maar dat was niet het geval. Ze heeft ook geen afscheidsbrief nagelaten." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren