Tagtik

Milow geeft Carl Huybrechts lik op stuk

Een dag na Carl Huybrechts was zanger Milow te gast in het Nederlandse voetbalprogramma 'Studio France' bij de NOS. De zanger voelde zich genoodzaakt om wat tegengewicht te bieden tegen Huybrechts.

Die had op zondag beweerd dat de Duivelsgekte die zich meester maakt van België kunstmatig is en de Belgen wordt opgedrongen door de commercie.

"Ik heb net gelezen dat er bij elke goal van de Belgen een kleine aardbeving is. Omdat er bij het juichen twee keer per seconde op en neer wordt gesprongen," aldus Milow in de uitzending. "Ik denk dat Carl nog niet in een grote stad geweest is, want het leeft echt enorm."

Volgens de zanger had Huybrechts, lid van de N-VA, enkel politieke bedoelingen met zijn provocerende uitspraak. "De grootste politieke partij van België, die vinden elk Belgisch succes op het EK verschrikkelijk. Zij willen dat Vlaanderen onafhankelijk wordt. Elke keer als de Belgen een goal maken, vloeken ze", zo verduidelijkte Milow aan de Nederlandse kijkers. (Bron: Het Nieuwsblad)(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren