Tagtik

Nederlandse verkracht en zelf in de cel gegooid

Wat een Nederlandse uit Utrecht momenteel meemaakt in Qatar gaat de absurditeit anno 2016 helemaal voorbij. Nadat ze aangifte deed wegens verkrachting schoot de politie meteen in actie. De Qatarese arm der wet arresteerde de verdachte én ook het Nederlandse slachtoffer werd in voorarrest geplaatst.

De Nederlandse Laura de B. was na een nachtje stappen in Qatar in een vreemd appartement wakker geworden. Daar kwam ze weer bij bewustzijn en stelde ze vast dat ze verkracht was. Ze vermoed dat iemand iets in haar drankje gedaan had om haar te drogeren.

Laura de B. deed aangifte bij de politie in Doha en deze arresteerde ook haar ... ze zou hiermee immers seks buiten het huwelijk gehad hebben, oordeelt de Qatarese politie. Alsof dit gebeuren nog niet gek genoeg is, zet de familie van de verdachte verkrachter de Nederlandse in de gevangenis onder druk om met haar verkrachter in het huwelijksbootje te stappen. Volgens de Qatarese autoriteiten is dit immers de snelste manier om vrijgelaten te worden. De verdachte ontkent alles en beweert dat de seks met de Nederlandse vrijwillig was én dat hij er zelfs voor moest betalen. (SKWADRA by Tagtik/Source: Quotenet/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren