Tagtik

Met regenbuien het weekend in

17 March 2023 09:30 Vrijdag is het veelal bewolkt met in de loop van de dag vooral over het westen en het noordwesten enkele buien. Het wordt zacht met in de Ardennen maxima van 12 tot 14 graden en elders tussen 15 en 17 graden. De wind is matig uit zuid tot zuidwest. Dat meldt het KMI.

Deze schoonmaakmiddeltjes besparen je heel veel geld

16 March 2023 13:33 Geen schoonmaakmiddelen meer in huis? Geen paniek want je hebt echt niet steeds voor alles en nog wat een spuitbus met schoonmaakmiddel nodig! Er bestaan verschillende goedkope middeltjes waarmee je aan de slag kan gaan en je huis kan laten blinken.

Verhuist Leonardo DiCaprio naar Vlaanderen?

16 March 2023 13:00 Acteur Leonardo DiCaprio wordt aan tal van jonge modellen gelinkt sinds zijn relatie met Camila Morrone (25) vorig jaar ten einde liep. Na een relatie van vijf jaar met het Amerikaans-Argentijnse model ging de steracteur dus opnieuw de vrijgezellenmarkt op. En aan interesse geen gebrek! DiCaprio werd sindsdien al in het bijzijn van heel wat opvallend jongere vrouwen gespot. En nu zou hij zowaar met een Vlaamse aan het daten zijn, meldt Het Nieuwsblad.