Tagtik

Tijd om planten te kopen: enkele gouden tips voor jouw groene oase

10 April 2022 08:49 Met het stijgen van de temperaturen, stijgt ook de drang om die plantjes te gaan kopen voor onze tuin. En wanneer je een mooie tuin wil, is een goede plantenkeuze natuurlijk belangrijk. Je wil dan ook de beste plantjes bemachtigen in het tuincentrum. Maar hoe kies je nu een kwaliteitsvol plantje dat lang meegaat?

Kwik stijgt tot 21 graden komende dagen in Vlaanderen

10 April 2022 08:42 Dinsdag wordt het zeer zacht. Het wordt vrij zonnig, al zal die zon vaak gesluierd worden door middelhoge en hoge wolken. Op het einde van de dag kunnen er wat stapelwolken verschijnen, maar het zou moeten droog blijven. De maxima liggen tussen 16 en 21 graden. De wind waait meestal matig uit het zuiden tot het zuidoosten.

Zo bespaar je aardig wat geld

08 April 2022 14:31 Onderzoek van iVOX toonde aan dat 2 op de 5 Vlamingen door deze coronacrisis in financiële problemen zal komen. En deze financiële problemen doen zich niet enkel voor bij mensen met een laag inkomen. Nu staat ook het nieuwe jaar voor de deur, en dat brengt traditioneel heel wat extra uitgaven met zich mee. Tijd om wat extra te besparen dus!