Tagtik

Halen we middernacht niet op oudejaarsavond in Belgische cafés?

12 December 2021 08:01 Komen er versoepelingen uit de bus op het komende Overlegcomite van 22 december? Premier Alexander De Croo is daar nu alvast geen voorstander van. Ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) ziet de huidige maatregelen liever verlengd worden. Bijgevolg ziet het er niet naaruit dat de horeca langer dan 23 uur kan openblijven op oudejaarsavond.

Wat is 'Facebook jail' en hoe kom je er terecht?

12 December 2021 07:48 U hebt tijdelijk geen toegang meer tot uw Facebook-profiel? U bent helemaal niet alleen in deze situatie want heel wat mensen zijn immers tijdelijk geschorst door het sociale medium na het posten van een foto van zwarte piet, een blote borst of een complottheorie.

'Meer dan honderd doden bij tornado's in VS' (VIDEO)

12 December 2021 07:25 Vrijdagavond (lokale tijd) hebben maar liefst 24 tornado's voor een gigantische ravage gezorgd in de Verenigde Staten. Vijf staten zouden getroffen zijn en Kentucky zou het zwaarst getroffen zijn. In sommige dorpen staat er geen enkel gebouw meer recht. De gouverneur van de Amerikaanse staat Kentucky, Andy Beshear, berichtte dat er zeker al 70 doden gevallen zijn in zijn staat. Het totale dodentol zou reeds meer dan honderd bedragen.