Tagtik

2 Marokkaanse tieners opgepakt voor verkrachtingen Rimini

De Italiaanse badplaats Rimini krijgt steeds meer te maken met seksueel geweld en gewelddadige overvallen. Vooral wanneer de nacht valt, blijken Afrikaanse bendes er volgens diverse Italiaanse media de plak te zwaaien. Zo werd een Pools koppel toeristen er vorige week nog het slachtoffer van een brutale overval en groepsverkrachting op het strand.

Vandaag werden twee Marokkaanse tieners gearresteerd in het kader van een verkrachtingszaak van een Peruviaanse transgender vrouw, eveneens op het strand van Rimini. Het slachtoffer wees de twee broers in het politiekantoor aan als daders. De Peruviaanse prostituee werd terwijl ze aan het tippelen was meegesleurd door de twee Marokkaanse broers en verkracht, vertelt ze in de Italiaanse pers.

De twee Marokkaanse tieners die gearresteerd werden, zouden ook het Poolse koppel diezelfde dag overvallen en verkracht hebben op het strand van Rimini, samen met een Congolese tiener, die eveneens gearresteerd werd. De leider van de bende en de vierde dader van de groepsverkrachting van het Poolse koppel, zou een 20-jarige Nigeriaan zijn. Hij is nog steeds op de vlucht, meldt de Italiaanse pers.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren