Tagtik

Bejaarde vrouw overdag genadeloos overvallen in Gent

Dinsdagnamiddag omstreeks 14u duwde iemand de 85-jarige Raymonda Waelput van in de rug op de grond. De kranige oude dame viel op haar knieën terwijl de vermoedelijk 15-jarige dader haar handtas van haar schouder trok. De overval vond plaats voor juwelier Tic Tac op het kruispunt van de Phoenixstraat en de Boomstraat in Gent.

Een klant van de juwelier en een studerende overbuur kwamen meteen ter hulp en zij hielpen Raymonda om op te staan. De student belde de politie en deze kwam snel ter plaatse. Danzkij camerabeelden hebben de politiediensten een goed beeld van de jonge dader. Hij is echter nog voortvluchtig. De 85-jarige Raymonda is een portefeuille met 70 euro in kwijt, een bankkaart en een bril.

In Het Laatste Nieuws doet ze haar verhaal: "In die portefeuille zaten ook nog enkele mooie foto's van mijn echtgenoot die jammer genoeg is overleden. Mijn bovenarm en knieën doen wel erg veel pijn, waardoor ik nog bij de dokter langs moet. Gelukkig heb ik mijn handen kunnen zetten, waardoor mijn val gebroken werd." (SKWADRA by Tagtik/Source: HLN/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren