Tagtik

Carmen Pfaff kwaad op Gunther D

Woensdagavond omstreeks 22.30 uur liet radiohost Gunther D tijdens zijn radioshow op Studio Brussel een luisteraar een telefoongrap uithalen met Carmen Pfaff.

Gunther D liet een luisteraar de echtgenote van voormalig topdoelman Jean-Marie opbellen en doen alsof hij haar schoonzoon Sam Gooris was. Carmen had snel door dat het niet om haar zingende schoonzoon ging, maar vond het toch niet prettig. "Leer eerst Mechels klappen, joengen. Half elf ’s avonds, dat is voor mij middenin de nacht, hé. Ik ben elke dag wakker om 5 uur. Dus ja, dat is storend. Zeker omdat ik twee kleinkinderen op bezoek had die ook al in bed lagen. Als studentengrap zou ik dit nog begrijpen, maar dat mensen daarvoor worden betaald, da’s een schande. Wij zullen wel moeite doen om onze kinderen goed op te voeden, en dan horen ze op de radio hoe het niet moet", reageert Carmen op de grap van radio-dj ­Gunther Desamblanx.

"We kunnen er begrip voor opbrengen als Carmen Pfaff hier niet voor te vinden is, Gunther staat nu eenmaal bekend voor zijn scherpe humor", reageert de VRT op het incident.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren