Tagtik

CR7 en La Pulga in de Premier League?

Vage geruchten plaatsten Cristiano Ronaldo en Lionel Messi deze zomer al bij respectievelijk Manchester United en Manchester City. Allebei hebben ze last met de Spaanse fiscus en spraken eerder al van een vertrek uit Spanje.

Als Kylian Mbappé deze zomer voor Real had getekend, dan zat CR7 nu bij Manchester United. Dat schreef de Britse kwaliteitskrant The Sunday Times. De Fransman deinsde er echter voor terug om gezien te worden als 'de vervanger van Ronaldo' en koos voor PSG.

Lionel Messi heeft nog altijd zijn nieuwe contract bij FC Barcelona niet getekend. Hij zou niet tevreden zijn over de verzwakte spelerskern van Barça. Over enkele maanden kan de Argentijn gratis weg bij de Blaugranas. Volgens Britse media zat hij deze zomer al eens samen met het bestuur van Manchester City, de club van trainer Pep Guardiola met wie Messi zoveel successen boekte bij Barça.

Kruisen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi de degens dan volgend jaar in Engeland in plaats van in Spanje? Het lijkt niet langer onmogelijk...

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren