Tagtik

D'Onofrio dankt Antwerp-fans

Met vier op negen deed Royal Antwerp FC het uitstekend bij zijn terugkeer op het hoogste niveau. De fans, die de club door weer en wind de afgelopen jaren ook in de lagere afdeling zijn blijven steunen, bewijzen ook in de Jupiler Pro League hun waarde.

The Great Old ging in de derde competitiewedstrijd van het seizoen eervol ten onder op eigen veld. Racing Genk toonde zich net iets flitsender met doelpunten van Samatta (2x), Trossard, Schrijvers en een owngoal van Arslanagic. Toen Antwerp op een forse 1-5 achterstand kwam, bleef de Antwerp-aanhang het team vurig steunen en dat loonde in het slot van de wedstrijd.

"Het zag er uitzichtloos uit, maar onze fans toonden dat ze de beste van het land zijn. Door hun enthousiasme is er op het veld ook iets ontstaan, waardoor we er toch nog in geloofden. Daarom wil ik ze oproepen om ons elke week zo te steunen. Dan gaan we nog punten pakken die we zonder hen normaal niet zouden pakken", prijst Luciano D'Onofrio zijn eigen fans. Antwerp milderde uiteindelijk nog tot 3-5 dankzij doelpunten van Owusu en Arslanagic in het slot van de wedstrijd.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren