Tagtik

Drama in familie Nicole en Hugo

Guy Verbraeken, de 70-jarige broer van zanger Hugo die bekend is van het bekende muzikale duo Nicole en Hugo, heeft af te rekenen met een gigantisch persoonlijk drama. De broer van de charmezanger verloor immers vrijdagnamiddag zijn 70-jarige echtgenote Chris Perrett door een bijzonder ongelukkig ongeval. Beide zeventigers zijn vrijwilligers in het vakantiecentrum van de Christelijke ­Mutualiteit in Zandvoorde. Daar vertoefde ze afgelopen vrijdag ook toen een spijtige samenloop van omstandigheden de 70-jarige Chris Perrett uit het leven rukte. Een verkeerd manoeuvre met de wagen heeft Perrett het leven gekost. Het Nieuwsblad meldt dat Guy Verbraeken zachtjes achteruit wou rijden, maar van zijn pedaal schoot en per ongeluk zijn echtgenote omverreed.

Volgens Het Nieuwsblad kwamen de zie­kenwagen en de MUG-dienst nog in allerijl ter plaatse. Maar de vrouw overleed later op de avond aan haar verwondingen. Haar man werd totaal in shock weggeleid.

Zanger Hugo Sigal reageert in diezelfde krant op de verschrikkelijke gebeurtenis: "Sinds haar overlijden vrijdag ­hebben Nicole en ik nog vijf shows ­moeten afwerken. The show must go on, zegt men altijd. Maar ik kan iedereen ­verzekeren dat het ons bijzonder zwaar valt. Het gaat ook om zo’n spijtig ongeval. Omdat mijn schoonzus bloed­verdunners nam, is de opgelopen hoofdwonde haar ­fataal ge­worden. Ik ben er ­kapot van." (SKWADRA by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren