Tagtik

Drie jaar na ongeluk: hoe is het nu eigenlijk met Michael Schumacher?

Precies drie jaar geleden kreeg Michael Schumacher een ongeluk bij het skiën. Een zwaar hoofdletsel hield hem zes maanden in coma. De zevenvoudige F1-kampioen was tijdens zijn carrière al heel gesteld op zijn privacy en ook nu weten we niet hoe het met zijn gezondheid is gesteld.

Medische informatie wordt niet gedeeld. Het enige wat geweten is, is dat de Duitser in zijn eigen huis in Zwitserland revalideert. Het gevolg van deze geheimzinnigheid is heel wat speculatie. In juni 2014 werd een gestolen medisch dossier van Schumacher op het internet aangeboden. Een Duits boulevardblad onthulde in september 2016 dat hij opnieuw kon lopen, maar dat werd snel ontkend door zijn woordvoerster. In december 2016 worden aan verschillende media foto's aangeboden van een liggende Schumacher in zijn bed.

In november 2016 maakte het marketingteam achter Schumacher een account aan op Instagram en Facebook op zijn naam: daarmee wil het "de herinneringen van Michael vieren en delen". (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren