Tagtik

Exit Carrasco?

Yannick Carrasco is uit de gratie van Diego Simeone gevallen. De Rode Duivel mag weg bij Atlético Madrid. Zelfs al in januari.Vorig seizoen had hij zo goed als een basisplaats bij Atlético Madrid, maar dit seizoen verloopt veel minder rooskleurig voor Yannick Carrasco.

Het keerpunt voor de Rode Duivel kwam er in de uitwedstrijd tegen Qarabag in de Champions League: met tegenzin verliet hij traag het veld bij zijn vervanging, al kon Atlético elke seconde gebruiken om de 0-0 van het scorebord te krijgen. De belangrijke spelers in de kleedkamer van Diego Simeone tilden zwaar aan het gedrag van Carrasco en de trainer zelf liet hem in recente wedstrijden steeds vaker aan de kant.

Met de komst van Vitolo en Diego Costa worden de plaatsen in het aanvallende compartiment van de Rojiblancos duurder. Vietto, Gaitan en Carrasco worden nu door Atlético in de etalage gezet. In het verleden toonden Bayern München en enkele clubs uit de Engelse Premier League al interesse in Carrasco die dit seizoen in 18 wedstrijden in actie kwam voor de club uit het Wanda Metropolitano. Het wordt voor Atlético afwachten of de Rode Duivel nog altijd zo gegeerd is. Carrasco kan de speelminuten gebruiken als hij op het WK in Rusland in actie wil komen met de Belgische nationale ploeg.

(Fausto by Tagtik/Source: AS/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren