Tagtik

Frans meisje (9) verdwijnt tijdens trouwfeest

De Franse politie zoekt massaal naar een negenjarig meisje dat zaterdagnacht verdween tijdens een trouwfeest in Le Pont-de-Beauvoisin.

De eerste zoekacties in de onmiddellijke omgeving van de feestzaal leverden niets op. Speurhonden vonden wel een spoor van het meisje maar dat stopte aan de parking. Het kind werd vermoedelijk ontvoerd. Omstreeks 3.00 uur 's nachts raakte zaterdag bekend dat de negenjarige Maëlys niet meer op de kamer was waar de kinderen sliepen. Meteen werd het huwelijksfeest stopgezet en begonnen alle genodigden met man en macht te zoeken.

De politie kwam ter plaatse en verhoorde de 180 gasten op het trouwfeest en ging na of iemand een gerechtelijk verleden had. In de omgeving van het trouwfeest vonden op het moment van de verdwijning ook twee feesten plaats. Ook die 250 genodigden worden allen ondervraagd.

"Gezien de tijd die al verstreken is sinds de verdwijning van de kleine Maëlys en gezien de middelen die helaas zonder resultaat zijn ingezet, wordt misdadig opzet niet meer uitgesloten", zegt de procureur van de republiek Dietlind Baudoin.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren