Tagtik

Gamende vader slaat baby half dood

Een 21-jarige vader uit Westende zit in de cel omdat hij zijn zoontje van 2 maanden half dood heeft geslagen, zo bericht Het Nieuwsblad. De jongeman was volop bezig met het videospel FIFA en kon het niet verdragen dat zijn zoontje hem stoorde: hij gaf hem een vuistslag, waardoor het baby'tje Dilano twaalf breuken in de schedel en schade in de linkerhersenhelft opliep.

"Als ik erbij was, gedroeg Bram zich als een voorbeeldige papa. En ook tegenover mij was hij nooit agressief," aldus de mama in de krant. Toch zit de 21-jarige nu in de cel omdat hij zijn zoontje zeker vier keer mishandelde. De moeder had het nooit door omdat hij altijd een verklaring had voor de verwondingen van de baby.

Begin september ging het echter flink mis toen de baby om een flesje huilde, terwijl de vader bezig was met het videospel FIFA. "Bram ging er enorm in op als hij een videospelletje speelde, maar dit had ik nooit verwacht", aldus de mama. Het koppel ging met de zwaar gewonde baby naar het ziekenhuis dat de politie verwittigde. De baby overleefde het, maar zal voor altijd hulp nodig hebben. (Fausto by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren