Tagtik

'Jenny' is verbitterd en teleurgesteld

Janine Bischops gaf eind mei haar ontslag bij de populaire soap 'Thuis'. Wanneer ze precies uit de serie verdwijnt, weet ze zelf niet. Wellicht is ze toch nog deze maand voor het laatst te zien in de soap.

De 73-jarige actrice voelde dat er in de voorbije twee seizoenen te weinig werd gedaan met haar personage Jenny, maar de scenaristen veranderden nog weinig aan haar rol.

"Van de ene dag op de andere kon ik het echt niet meer opbrengen om nog op de set te staan. Na mijn laatste opnames heb ik wel heel hard gehuild in de auto. Tot ik thuis was," zo zegt de actrice in Story. "Iedereen op de set is geschrokken van mijn beslissing, en mijn dochters waren verbaasd, maar ze staan achter mij."

De scenaristen wilden nog een mooi vertrekscenario voor Jenny uitwerken, maar dat hoefde voor de actrice niet meer. "Ik ben echt kwaad geweest op de schrijvers," zo zegt 'Jenny' die vanaf de eerste aflevering een rol had in de soap. "Nochtans draag ik ‘Thuis’ nog altijd een warm hart toe. Het pikt soms een beetje als ik de serie op tv zie." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren