Tagtik

Karen Damen laat zich van haar mooiste kant zien

Een 32-jarige man uit Hove krijgt voor de derde keer te maken met een hersentumor. Omdat de operatie te veel risico's inhoudt, kan hij daarvoor niet meer terecht in een Belgisch ziekenhuis. Een benefiet met onder meer Karen Damen en Sergio moet nu voldoende geld in het laatje brengen om de tumor in het buitenland te laten behandelen.

"Zijn dossier wordt op dit moment onder de loep genomen door een aantal ziekenhuizen in Duitsland en hij komt daar mogelijk in aanmerking voor een experimentele behandeling", zo zegt de moeder van de man in Gazet van Antwerpen. "Die zal echter het nodige geld kosten. Vrienden van Nick hebben daarom een hele reeks initiatieven op poten gezet."

Die initiatieven gaan van een wafelverkoop, een pop-upcafé en een vlaaienslag tot een grote benefietactie in het jeugdhuis in Hove. Bij die actie zijn er kinderanimatie en workshops en er verschijnen heel wat artiesten op het podium, waaronder Karen Damen en Sergio, zo laat de moeder weten. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren