Tagtik

"Maradona zal moeten betalen"

Diego Maradona heeft gisteren dan toch niet deelgenomen aan de benefietwedstrijd en de heruitgave van de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Argentinië van het WK 1986 in Mexico. Uiteindelijk zakten zo'n 1000 supporters maandagavond af naar de Lotto Arena voor de galawedstrijd.

De organisatie blijft achter met een enorme financiële kater. Organisator Jurgen Vannieuwkerke die voor het eerst Maradona naar ons land wou halen, sleept de Argentijn nu voor de rechter.

"De kleine Maradona wordt omringd door een kliek van negen vertrouwelingen", zegt Vannieuwkerke in Het Nieuwsblad. "De ene zegt dit, de andere zegt dat. En op het einde van de rit heb je voor meerdere dagen meerdere vluchten in business class geboekt en zit Maradona niet op de vlucht, het zij zo."

Op Facebook verklaarde 'Pluisje' dat hij geen vertrouwen meer had in de organisatie. "Misschien zijn het wel aasgieren die profiteren van het Kinderkankerfonds", zo schreef hij.

De organisator laat het er niet bij en sleept Maradona nu voor de rechter. "Ik eis mijn geld terug. Gelukkig staat alles netjes op papier", zo besluit hij in de krant. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren