Tagtik

Milow is 'pissig' op de VRT

In een chaotische uitzending kreeg Milow zondagavond de prijs voor de 'Radio 2 Zomerhit' die niet voor hem bleek te zijn: de VRT riep een verkeerde winnaar uit, want die moest naar K3 gaan.

Jonathan 'Milow' Vandenbroeck tilt niet zwaar aan het incident, maar is toch niet te spreken over de handelswijze van de VRT: in eerste instantie kwamen er immers geen excuses voor het ongelukkige voorval.

"Het eerste wat zij deden, was mij apart nemen om te bekijken hoe we hierover gingen communiceren om de schade te beperken. Sorry, maar op dat moment was dat mijn probleem niet," aldus Milow in Het Laatste Nieuws. "Ze waren eerst met zichzelf bezig en dat stoorde mij enorm."

De zanger vindt het sneu voor de meisjes van K3 die op deze manier hun eerste prijs pakten. Hij heeft nog een goede raad voor de VRT, de organisator van de award: "Ik hoop dat ze hun organisatie grondig evalueren. Als je echt meent dat dit je belangrijkste event van het jaar is, kan dit soort dingen niet." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren