Tagtik

Radja: "Ik heb het altijd gedaan"

De niet-selectie van Radja Nainggolan blijft voer voor discussie en krantenartikels. Woensdag is een openhartig interview te lezen bij Het Laatste Nieuws. Een interview dat niet laat verhopen dat de brokken tussen de speler van AS Roma en bondscoach Martinez makkelijk te lijmen zullen zijn. Nainggolan zegt alvast dat hij niet de eerste stap zal zetten.

"Ik voel me geviseerd - daar komt het op neer", zo klinkt het. "Uiteindelijk is er altijd wel íets dat niet goed is. De ene keer is het omdat ik drink, dan omdat ik rook en nu zou mijn focus niet goed genoeg zijn. Het lijkt wel of er altijd een ander probleem is met mij. Het is altijd ík. En telkens weer zijn het extrasportieve dingen."

Nainggolan erkent dat hij te laat kwam op de tactische bespreking, maar dat hij niet de enige speler is die dat soms overkomt. Na 13 jaar voetballen in Italië zegt hij ook te weten wat gedisciplineerd voetballen is. Door deze niet-selectie vreest hij voor de tweede keer een WK met de Rode Duivels te moeten missen.

"Toen ik niet mee mocht naar Brazilië, kwam dat heel hard aan. Het kostte tijd om te verwerken -ik kon het maar moeilijk verteren. Er straks in Rusland weer niet bijzijn, zou opnieuw hard aankomen," aldus de 29-jarige voetballer die toch denkt dat hij er volgende maand in Cyprus en Bosnië opnieuw zal bij zijn: "Vroeg of laat zullen de excuses op zijn. Dan zal ik er weer bij zijn. Tot dan zien we wel welke excuses er nog zullen volgen." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren