Tagtik

Recidivist verkracht meisje terwijl papa haar zoekt

Maandag werd 15 jaar cel geëist voor Arzak F., een man van Marokkaanse afkomst die illegaal in België verblijft en die in augustus een meisje van 19 verkrachtte in Sint-Niklaas.

Toen het meisje deze zomer van een avondje uit terugkeerde, sms'te ze haar vader dat ze door iemand werd gevolgd. Terwijl de vader naar haar op zoek ging, werd ze brutaal verkracht door Arzak F. Ze slaagde er toch in om de hulpdiensten te bellen.

De illegaal ontkende eerst de feiten, gaf daarna toe dat hij met het slachtoffer alleen had gesproken, maar de bewijslast was te groot: camerabeelden, geluidsopnames en DNA op het lichaam van het meisje. Op de rechtbank kwam hij met een nieuwe verklaring: “Ik herinner me niets meer, ik was dronken", zo staat in Het Nieuwsblad te lezen.

De aanklager eist 15 jaar cel, want de Marokkaan is niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd twee jaar geleden veroordeeld tot 3 jaar cel wegens zedenfeiten, maar die straf heeft hij nog niet uitgezeten. (Fausto by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren