Tagtik

Schandaalontslag in Teen Mom OG

Farrah Abraham zal niet meer te zien zijn in de MTV-show 'Teen Mom OG'. De productie besloot om de ster uit de realityshow te gooien nadat bekend raakte dat ze ook in de porno-industrie werkzaam is. Farrah sprak dit nieuws in eerste instantie echter tegen, maar geeft nu de productie toch een veeg uit de pan via haar sociale media.

Farrah is sinds 2015 actief in de realityreeks, maar moet nu vermoedelijk dus opkrassen. "Door haar activiteiten in de adult entertainmentsector, is de productie haar liever kwijt dan rijk", zegt een bron bij US Weekly. Het ontslag komt amper enkele dagen nadat de 26-jarige Amerikaanse zelf bekend maakte dat ze zichzelf tegen betaling zou bevredigen op een website.

Op Facebook is Farrah alvast niet te spreken over haar ontslag. "Viacom, het productiehuis van Teen Mom OG, heeft me op straat gezet omdat ik deelneem aan reclame en activiteiten voor volwassenen, iets dat andere volwassenen gratis of privé doen. Ik vind het heel spijtig dat de reeks nu haar grootste ster verliest. Dit alles door vrouwenhaat, het taboe rond seks en de haat die het productiehuis koestert tegen een hardwerkende moeder zoals ik."

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Instagram)

Ook dit kan u interesseren