Tagtik

Stewardess smult van broodje en wordt ontslagen

De 22-jarige Shannon zal in het vervolg wel twee keer nadenken wanneer ze met een lege maag naar haar werk zal vertrekken. Op 3 januari 2015 werkte ze als stewardess aan boord van een Easyjet-vliegtuig dat vertrok op Schiphol. Eens op de vlucht, had Shannon reuzehonger. Omdat ze allergisch is aan noten, kan ze echter geen gewoon broodje eten dus leek het erop dat ze de ganse vlucht moest honger lijden.

Haar manager schoot haar echter te hulp en bood haar op het vliegtuig een broodje aan, ook de manager smulde op dat moment van een croque monsieur. Diefstal! Dat oordeelde vliegtuigmaatschappij Easyjet. Zowel Shannon als haar manager werden ontslagen.
Een collega had hen zien eten en meldde dat aan de werkgever. Blijkbaar had Shannon haar manager niet betaald voor het broodje en de croque monsieur. Zo werd de stewardess ontslagen voor een broodje van amper 4 euro.

Shannon en haar manager gingen in beroep tegen deze wel heel strenge maatregel. En de rechtbank gaf hen gelijk! Beide ex-werknemers van Easyjet werden niet opnieuw aangenomen, maar ze hebben wel recht op een extra financiële vergoeding. (SKWADRA by Tagtik/Source: Daily Mail/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren