Tagtik

Thuisfans opgelucht: Frank en Simonne terug samen!

Frank Bomans kon zijn oren bijna niet geloven toen zijn Simonneke in de aflevering van Thuis van dinsdagavond hem vroeg om terug naar huis te komen: het oerkoppel van de Vlaamse soap is terug bij elkaar.

De breuk was er gekomen toen Frank er zich niet kon bij neerleggen dat zijn zoon Frankie nu door het leven ging als zijn dochter Kaat. Simonne kreeg gevoelens voor Waldek en een definitieve breuk leek dan ook onvermijdelijk. In de aflevering van dinsdag kon Frank dan deze woorden uitspreken: "Ik heb ze terug. Godmiljaar, ik heb ze terug."

"Vanaf de eerste dag dat Frank en Simonne door deze relatiecrisis gingen, wisten we dat het verhaal hen op een dag weer samen zou brengen", aldus producer Hans Roggen over de wending in het verhaal van het koppel bij deredactie.be. "De vele gebeurtenissen op hun pad zoals de aanvaarding van zijn dochter Kaat, het overlijden van Yvette en de kortstondige relatie van Simonne en Waldek maakten het misschien niet gemakkelijk voor Frank en Simonne. Maar echte liefde en het voor elkaar bestemd zijn, lijken dan toch te leiden tot eeuwig samenzijn." (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren