Tagtik

Toerist (22) doodgeschopt in discotheek Lloret de Mar

De 22-jarige Italiaanse marktkramer Niccolò Ciatti uit de buurt van Firenze, genoot samen met enkele vrienden van een welverdiende vakantie in het Spaanse uitgaansoord Lloret de Mar. Daar liep het afgelopen weekend echter grondig fout.

Op een gegeven moment kreeg de Italiaan ruzie met drie Russen van 22, 24 en 26 jaar oud. Het Russische trio sloeg de Italiaan op de grond en zelfs dan bleven de twintigers op hem trappen, tot het slachtoffer niet meer bewoog. Ciatti's vrienden probeerden hem nog te helpen, maar stonden machteloos. "Het waren beesten", verkondigden de Italiaanse vrienden achteraf.

De 22-jarige Italiaan werd in allerijl naar het ziekenhuis gevoerd, waar hij meteen in een coma belandde. Zondag overleed Niccolò Ciatti aan de gevolgen van het zware geweld. De drie Russische daders werden gearresteerd.

(Skwadra by Tagtik/Source: BBC/Illustration picture: Pixabay)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">Russians held over Italian&#39;s death at Lloret de Mar nightclub: Niccolò Ciatti was kicked in… <a href="https://t.co/dpuaCoN9q0">https://t.co/dpuaCoN9q0</a></p>&mdash; Антон (@Kabanrep) <a href="https://twitter.com/Kabanrep/status/897052157626777600">14 augustus 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren