Tagtik

Vrienden Tanja Dexters maken zich zorgen

Sinds de breuk met echtgenoot Miguel stort Tanja Dexters zich in het nachtleven en bezoekt ze het ene feestje naar het andere. Haar (oude) vriendenkring ziet het met lede ogen aan en begint zich zorgen te maken.

Via de sociale media laat ze iedereen getuige zijn van haar omgang met nieuwe vrienden die niet allemaal een goede reputatie zijn. Het dieptepunt van haar uitspattingen was het filmpje dat zij postte over het ruchtmakende bezoek van de ex-miss België aan het kerkhof op 1 november met haar kinderen.

"Ik zou haar willen waarschuwen: Tanja moet opletten dat ze niet als marginaal geval beschouwd gaat worden,” zo zegt vriendin Lesley-Ann Poppe, met wie de vriendschap wat is verwaterd, in Dag Allemaal.

Ook haar kapper en vriend Jochen Vanhoudt drukt zijn bezorgdheid in het blad uit: "Tanja moet zich wat herpakken. Ze stort zich in het uitgaansleven en wil laten merken dat ze fun heeft en zich amuseert." Sinds kort heeft Tanja Dexters een nieuwe Italiaanse vriend, Ignazio. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren