Tagtik

Vrouw uit Stekene gooide 32.000 euro weg op containerpark

Dankzij medewerkers van afvalintercommunale MIWA is een vrouw uit het Oost-Vlaamse Stekene ontsnapt aan een financieel drama.

Afgelopen weekend gooide ze per ongeluk een envelop met daarin maar liefst 32.000 euro weg op het containerpark van haar woonplaats Stekene. Toen de vrouw doorhad dat ze per ongeluk deze grote som geld in de containers had gegooid, trok ze onmiddellijk naar de politie. Deze gaf haar de raad om zo snel mogelijk contact op te nemen met de hoofdzetel van de intercommuale van MIWA in Sint-Niklaas.

De vrouw had geluk want op maandag zijn de recyclageparken gesloten, waardoor de container waarin de vrouw haar envelopje met geld per ongeluk gegooid had, nog niet was verwerkt. MIWA liet de bewuste container meteen overbrengen naar de hoofdzetel, waarna vier werknemers de hele container afzochten. Na een uur werd de 32.000 euro gevonden!

De vrouw was ongelofelijk blij dat ze haar geld terughad en wou de werknemers van de intercommunale vergoeden."Wij zijn blij dat we mevrouw hebben kunnen helpen. Haar aanbod was heel vriendelijk, maar ze kan het geld ongetwijfeld zelf goed gebruiken", reageerden de werknemers die de vergoeding weigerden.

(Skwadra by Tagtik/Source: VRT NWS/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren