Tagtik

Waarom Marc Coucke niet in Genk was...

Marc Coucke, de flamboyante voorzitter van KV Oostende, maakte de historische kwalificatie voor de finale van de Beker van België van zijn 'weireldploegsje' in Genk niet in levenden lijve mee. Hij was in Oostende achtergebleven.

Vol hoop volgde hij samen met manager Luc Devroe de laatste uren van de wintermercato. Nicolas Lombaerts had volgens Het Laatste Nieuws ingestemd met een transfer naar de kustploeg. Alleen Mircea Lucescu, trainer van Zenit, moest nog zijn akkoord geven.

Toen Branislav Ivanovic van Chelsea in Sint-Petersburg belandde, leek niets nog een transfer van de 31-jarige Rode Duivel in de weg te staan. Alleen was Lucescu niet helemaal tevreden over de komst van Ivanovic. En dus liet hij in de laatste uren van de wintermercato Lombaerts, die hij tot nu toe nog nauwelijks liet spelen, niet vertrekken.

Geen spraakmakende overgang van Lombaerts naar KVO dus. Voor Marc Coucke zit er niks anders op dan in de volgende transferperiode nog een poging te wagen. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren