Tagtik

Wie wint deze zomer de strijd om Neymar?

Zaterdag verklaarde Nasser Al Khelaifi, de voorzitter van PSG, dat hij "2000%" zeker is dat Neymar ook volgend jaar nog speler is van de club uit het Parc des Princes. Zondag werd Neymar verkozen tot beste speler van het seizoen in de Franse Ligue 1. Op zich al best vreemd, want door zijn blessure kwam hij maar tot 20 wedstrijden met PSG. Zijn statistieken daarin zijn wel indrukwekkend: hij maakte 19 goals en zorgde voor 13 assists.

Bij het gala van de Franse spelersvakbond UNFP kreeg de Braziliaan uiteraard vragen over zijn toekomst. Zaterdag berichtte de Engelse tabloid The Mirror over de interesse van Manchester United in de Braziliaanse ster. Volgens de tabloid wil Man United 230 miljoen euro op tafel leggen en een salaris van 34 miljoen euro bieden.

Deze zomer zal Neymar dus beschikken over drie opties: blijven bij PSG, een transfer naar Real Madrid waar voorzitter Florentino Perez van zijn komst een prioriteit heeft gemaakt of een transfer naar Manchester United. Of komt er nog een andere club op de proppen met een bod? Engelse media meldden dat ook Manchester City Neymar wel zou zien zitten.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren