Tagtik

Spookrijdster op blote voeten en in pyjama veroorzaakt dodelijk drama

Afgelopen weekend was een donkere dag op de wegen in België. Zaterdagochtend maaide immers een verwarde vrouw al spookrijdend een familie van de baan.

Een 25-jarige vrouw moest zich vrijdag gaan verantwoorden voor het rijden onder invloed van drugs in de politierechtbank in het West-Vlaamse Kortrijk. Ze maakte er een verwarde indruk, kon amper een samenhangende zin construeren en leek bloednerveus. Ze zou heel wat problemen hebben gekend en mogelijk in aanmerking komen voor opname in een psychiatrisch ziekenhuis. Maar zover kwam het niet. Ze richtte eerst een ravage aan, met dodelijke afloop.

De 25-jarige vrouw stapte zaterdagochtend op blote voeten en in pyama in haar wagen. In Menen probeerde ze de aandacht van een tegenligger te krijgen. Ze maande de verbaasde tegenligger aan tot stoppen en schreeuwde verward "Ik heb hulp nodig". De tegenligger raadde haar aan de hulpdiensten te verwittigen. Dat advies zinde de 25-jarige vrouw niet, waarop ze de auto van de bestuurder ramde en bruusk wegreed, richting de A19.

Net op dat moment was een gezin op weg naar Plopsaland met de wagen. De 25-jarige junkie reed de A19 op, negeerde de talrijke verbodsborden en knalde ter hoogte van Zonnebeke vervolgens frontaal op de wagen van het gezin. De klap was immens. De 63-jarige vader van het gezin was op slag dood. De vrouw en een van hun twee tienerdochters liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Zij moesten bevrijd worden uit het wrak. De vrouw verkeerde zondagavond nog in levensgevaar in het ziekenhuis.

(FVDV for Tagtik/Source: Nieuwsblad - KW/Illustration picture: Michael Jin for Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren