Tagtik

Je valt sneller af door te sporten in de winter

02 January 2023 15:13 Heb jij in de winter ook minder zin om te gaan sporten? Dan ben je niet alleen. De ‘najaarsblues’ bestaat echt en kan ervoor zorgen dat we minder energie hebben om buiten te komen. Nochtans is sporten in de winter zelfs beter voor je hartspier dan sporten in de hitte. Buiten komen geeft jou zowel fysiek als mentaal meer energie.

Brusselse kerstmarkt wordt deels verlengd

30 December 2022 16:16 Goed nieuws voor de kerstliefhebbers uit de streek van de Belgische hoofdstad. Door het grote succes heeft de stad Brussel immers besloten om 'Winterpret' nog even langer te laten doorgaan.

Wedden? Zo at je chocolade nog nooit!

30 December 2022 16:05 Een chocolaatje bij de koffie, als dessert of gewoon als tussendoortje? Zo kennen we chocolade! Over heel de wereld zijn gereputeerde wetenschappelijke centra, voedingsinstituten en marketingbureaus echter bezig met projecten om chocolade een nieuwe invulling te geven. Men gaat op zoek naar verrassende combinaties met chocolade.

Warmste oudejaar ooit, maar ook regen en rukwinden

30 December 2022 13:53 Weermodellen verwachten dat we zaterdag de warmste oudejaar ooit in België krijgen. Toch is dit niet meteen het sein om nog gauw het gourmettoestel in te ruilen voor een winterbarbecue, want hevige wind en regen geven het lenteweer een herfstkarakter.