Tagtik

Superprestige in Gavere: Van Aert heeft honger!

Wout Van Aert is zaterdag teruggekeerd van zijn stage in Italië, zijn eerste break van dit seizoen. "Een wel zeer deugddoende stage in Toscane werd het", zo vertelt de wereldkampioen op zijn website. Hij geeft toe dat hij de eerste twee dagen zijn fiets niet aanraakte, maar die dagen ontspannend doorbracht met zijn vriendin Sarah. Daarna volgde een mix van trainen, rusten en ontspannen.

"Ook mentaal heb ik een rustgevende week achter de rug", aldus Van Aert die zondag met heel veel goesting afreist naar Gavere, waar hij eindelijk hoopt om Mathieu van der Poel te kunnen kloppen in een strijd van man tegen man. "Ik verlang nu al naar Gavere. Zeker in de huidige weersomstandigheden. Het wordt echt cross, daar in het militaire domein", zo blikt hij vol vertrouwen vooruit. "De honger is groot. Ik heb er zin in, al ben ik die goesting nooit echt kwijt geweest."

(DrK en LpR/Picture: Belga)

De vijfde manche van de Superprestige in Gavere is zondag 12 november LIVE te volgen op Proximus TV (kanaal 600, 603 en 613) vanaf 13.35 uur. De streaming vindt u hier.

Ook dit kan u interesseren