Tagtik

AC Milan wil topspits binnenhalen

In de zoektocht naar een absolute topspits komt het Italiaanse AC Milan bij enkele ronkende namen uit. CEO Marco Fassone geeft meer uitleg.

Zlatan Ibrahimovic zag dan wel zijn carrière in een dal belanden na een zware knieblessure die hij opliep in de Europa League-wedstrijd tegen RSC Anderlecht, AC Milan is de glorietijden van Ibra duidelijk nog niet vergeten. Algemeen directeur bij Milan, Marco Fassone steekt het alvast niet onder stoelen of banken dat hij stiekem droomt van een terugkeer van de extraverte Zweed, ook al is vrije speler Ibrahimovic nog steeds bezig met zijn revalidatie. De inmiddels 35-jarige spits trok eerder al twee seizoenen het shirt van de Rossoneri aan en won er in 2010-2011 de Italiaanse titel.

Ook de naam van Radamel Falcao staat op de wishlist van Milan-CEO Fassone. "We blijven speuren naar een topspits, maar we moeten onze tijd verstandig gebruiken. We bestuderen diverse transferdossiers, maar we moeten ons niet haasten. We willen immers geen vergissingen maken", reageerde Fassone bij Sky Sport Italia.

CEO Fassone en sportief directeur Massimiliano Mirabelli gaven AC Milan al een volledig nieuw gezicht met de transfers van Leonardo Bonucci, Andre Silva, Lucas Biglia, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Franck Kessie en Fabio Borini. Aan dit imposante lijstje wordt nog een topspits toegevoegd.

Fassone bevestigt bij Sky Sport Italia de interesse in Ibrahimovic en Falcao die hem samen met Pierre-Emerick Aubameyang, Diego Costa, Andrea Belotti en Nikola Kalinic gesuggereerd werden. "Totzover heb ik geen 'neen' gezegd tegen deze grote namen en ik zal ook Falcao niet weigeren. Van deze genoemde namen staan we uitereraard dichter tegen sommige spelers dan tegen andere uit dit lijstje", besluit Fassone.

(Skwadra by Tagtik/Source: Sky Sports Italia/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren