Tagtik

Alleenstaande moeder van vier wint 17 miljoen euro

Het geluk lacht Beverley Doran, een 37-jarige vrouw uit het Engelse Shipley, een plaatsje in de buurt van Leeds, eindelijk toe. Ze is een alleenstaande moeder van vier kinderen, waarvan twee met autisme, die zeven maanden terug door haar partner in de steek werd gelaten na een relatie van twaalf jaar. Vorige vrijdag won ze 17 miljoen euro met EuroMillions.

Na het vorige weekend waarin ze haar geluk vierde, verliet ze begin deze week haar sociale woning en zegde ze haar uitkering op. Elke week kreeg ze 400 pond om te zorgen voor haar kroost nadat ze haar werk had moeten opzeggen. Nu verblijft ze in een hotel terwijl ze op zoek is naar een eigen woning.

"Ik heb me vaak zorgen gemaakt om de toekomst van mijn kinderen, maar dat is nu voorbij", zo deed Beverly haar verhaal aan de Britse Daily Mirror. "Ik kan het nog altijd niet geloven en denk nog altijd dat iemand me zal komen zeggen dat dit een droom is."

Aan haar ex liet ze alvast weten dat hij geen cent krijgt. Hij zette op zijn beurt een bericht op Facebook om iedereen te melden dat ze niet bij hem moeten aankloppen voor een lening of investering. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren