Tagtik

Arrestaties na vondst verminkt lijk

Bij een doodgewone alcoholcontrole is de politie van Middelkerke tot een macabere vondst gekomen. Omstreeks 2.00 uur woensdagnacht hield een politiepatrouille een wagen tegen op de Spermaliestraat in Middelkerke omdat de inzittenden zich ietwat verdacht gedroegen.

De politie controleerde de drie inzittenden én de auto. In de kofferbak vonden agenten een lijkt dat zwaar verminkt was. De inzittenden konden niet meteen een sluitende uitleg geven hoe het deels onthoofde lichaam in hun wagen was terechtgekomen.

Even later werd de aandacht van de politie getrokken door grote hoeveelheden bloed en menselijke resten die op een naburige camping gevonden werden. In de bebloede caravan op camping Marva III, in de Steenovenstraat in Middelkerke, werd een man aangetroffen, die meteen werd meegenomen, net zoals de drie inzittenden, voor verhoor.

Het parket opende onmiddellijk een gerechtelijk onderzoek naar aanleiding van het deels onthoofde lichaam dat tijdens een controle in de kofferbak gevonden werd. De federale recherche, het afstappingsteam, een wetsdokter en het labo bestuderen de wagen én de bebloede caravan. Er vonden reeds verschillende arrestaties plaats, het onderzoek loopt volop.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren