Tagtik

Baas Sugardaddy-website begrijpt België niet

De reclamecampagne voor de website RichMeetBeautiful.be wordt verboden in enkele steden in België. De reclame richt zich naar studentes die extra geld kunnen verdienen voor hun studie door zich in te schrijven op de site waar ze in contact kunnen komen met rijke zakenlui.

De CEO van de website, de 46-jarige Noor Sigurd Vedal, is verbaasd over de heisa in België. "Ik begrijp dat niet goed. Onze site bestaat in Noorwegen, Denemarken, Zweden en Nederland. België is het eerste land waar we negatieve reacties krijgen. In andere landen werden we zelfs toegejuicht", zo verklaart hij bij Het Laatste Nieuws.

De Noor vindt dat er een verkeerd beeld heerst over zijn website en de datingservices die hij aanbiedt. "In Scandinavië hebben we datingsites voor mensen met hiv, voor dikke mensen, voor weduwen en weduwnaars en nu dus ook voor jonge vrouwen die een rijk lief zoeken. Omdat we hebben vastgesteld dat veel jonge vrouwen daar via internet actief naar op zoek zijn. Wij proberen geen markt te creëren, wij spelen er alleen op in", zo zegt hij. Volgens hem zet zijn website dus helemaal niet aan tot prostitutie.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren