Tagtik

BDW: "Opgelucht dat renners weg zijn"

De 101e editie van de Ronde van Vlaanderen ging zondag in Antweren van start, daarna gingen de renners via tal van beklimmingen zoals de memorabele Muur van Geraardsbergen, richting finish in Oudenaarde. Antwerps burgemeester Bart De Wever had de eer om in zijn stad het startschot te geven. Gezien de recente terreurdreiging in Antwerpen, hield de start van dergelijk massa-evenement in Antwerpen natuurlijk wat risico's in.

"Ik ben ongelooflijk blij. De organisatie is natuurlijk een titanenwerk, veel groter dan dit kan het niet worden. Dat de renners nu weg zijn is een pak van mijn hart", vertrouwt een opgeluchte maar fiere burgemeester een reporter van Het Nieuwsblad toe. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">De Grote Markt en Brabo ontwaken voor de start van De Ronde. Het eerste rijtje supporters tekent present. Straks om 9u30 live op <a href="https://twitter.com/een">@een</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/rvv?src=hash">#rvv</a> <a href="https://t.co/80A3qm8n3d">pic.twitter.com/80A3qm8n3d</a></p>&mdash; Maarten Vangramberen (@mvangramberen) <a href="https://twitter.com/mvangramberen/status/848401703812681728">2 april 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ook dit kan u interesseren