Tagtik

Betaalt Essevee 700.000 euro om Club-speler 1x op te stellen?

Club Brugge verhuurt Sander Coopman (22) aan SV Zulte Waregem. Blauw-zwart gelooft in het talent van de middenvelder ... en vreest hem zelfs!

Vrijdag gaat Essevee op bezoek bij Club Brugge. Sander Coopman zal deze wedstrijd vanuit de tribunes van het Jan Breydelstadion moeten volgen, tenzij Zulte beslist om heel diep in de geldbuidel te tasten.

Club Brugge en Zulte Waregem kwamen contractueel overeen in de huurovereenkomst dat indien Coopman wordt opgesteld in een duel tegen Club Brugge, de club die hem verhuurt, Waregem een vergoeding van naar verluidt 700.000 euro moet betalen. Ook al schitterde Coopman voor Essevee op de afgelopen speeldag tegen STVV, het ziet er dus naar uit dat hij komende vrijdag niet in actie zal komen.

"Dat doet wel pijn, maar het was een eis van het Brugse bestuur. Ik vind het ook wat bizar, want ze lenen mij uit om progressie te maken, maar ontzeggen mij toch speelminuten in twee topduels. Het zijn net zulke wedstrijden waarin je het meeste leert", reageert Coopman toch ietwat ontgoocheld bij Het Nieuwsblad.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren