Tagtik

Bijzondere brief voor de kerstman

Nu de Sint langsgeweest is, kijken veel kinderen al uit naar kerstmis. Een mooie brief voor de kerstman schrijven, hoort daar de komende dagen dan zeker ook bij.

De moeder van een zesjarige knaap kon niet geloven wat ze las toen ze de brief van haar zoontje voor de kerstman opende ...
Sarah McCammon, de verbaasde moeder van de jongen, werkt als journaliste bij het Amerikaanse radiostation NPR en deelde de inhoud van de kerstbrief via Twitter. De zesjarige jongen richt zich hierin tot de kerstman.

"Beste kerstman
Ik schrijf deze brief enkel omdat men het mij gevraagd heeft op school. Ik weet dat er niemand op je lijst van stoute kinderen geschreven staat. Ook je lijstje met brave kinderen is leeg. Je leven is leeg. Je hebt er geen idee van welke problemen ik in m'n leven heb. Tot ziens. Ik vertel je m'n naam lekker niet", schreef de jongen naar de kerstman.

In haar tweet verduidelijkt de moeder dat de problemen waarover haar zoontje het heeft, doelen op ruzie met zijn broertje.
"Mijn zoon is geweldig, intelligent, lief en vrolijk en hij houdt van zijn broer en de kerstvakantie, maar hij steekt ook graag de draak met volwassenen", zegt moeder Sarah erbij.

Op dit moment weten we nog niet hoe de kerstman reageerde op deze brief ...

(FvE and Skwadra by Tagtik/Source: 7sur7/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren