Tagtik

BREAKING: Schietpartij op luchthaven Parijs-Orly

Op de luchthaven van Parijs-Orly heeft een man zaterdagochtend geprobeerd om het wapen van een militair af te nemen. De man die het wapen probeerde af te nemen verschool zich daarna in een luchthavenwinkel, maar werd niet veel later neergeschoten door de veiligheidsdiensten.

De dader zou zaterdagochtend eerder al een politieagent neergeschoten hebben bij een autocontrole.

Momenteel is de Franse politie druk bezig met te onderzoeken of er nog andere medeplichtigen aanwezig zijn in de luchthaven. Alle rezigers werden geëvacueerd en de luchthaven werd volledig afgesloten. De ontmijningsdienst onderzoekt momenteel of de man explosieven bij zich had. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="fr" dir="ltr">[<a href="https://twitter.com/hashtag/Orly?src=hash">#Orly</a>]Opération de police en cours, nous vous conseillons d&#39;éviter le plateforme aéroportuaire.</p>&mdash; Police Nationale (@PoliceNationale) <a href="https://twitter.com/PoliceNationale/status/843013613141016577">18 maart 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


Ook dit kan u interesseren