Tagtik

Clouseau heeft groot nieuws!

In 1987 opende Clouseau Marktrock, het muziekfestival in Leuven, en dat betekent dat de groep van de gebroeders Wauters in 2017 30 jaar bestaan. Die verjaardag viert Clouseau met een intieme, verrassende theatertournee die 'Clouseau 30' zal heten.

Het wordt dus geen concertreeks zoals de groep in het verleden al in het Sportpaleis gaf, maar wel een tournee in kleinere zalen. De aftrap wordt op 7 oktober gegeven in het Plopsa Theater in De Panne, na een dubbele avant-première in Heist-op-den-Berg.

Daarna volgen ook nog concerten in onder meer het Concertgebouw in Brugge, de Roma in Antwerpen, het Cultuurcentrum in Hasselt, de Stadsschouwburg in Leuven of het Kursaal in Oostende. Ook in Nederland houdt Clouseau halt, onder meer in Breda, Eindhoven en Utrecht.

"Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar concerten in een kleinere bezetting met vele verrassende versies van bekende hits", zo belooft de website www.clouseau30.be. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren