Tagtik

Daarom is Mbappé haalbaar voor PSG

De inkt van de cheque ter waarde van 222 miljoen euro voor de transfer van Neymar is nog niet droog en PSG lijkt al een nieuwe superster te willen strikken.

De Franse krant Le Parisien bericht dat het bestuur van Paris Saint-Germain de mogelijkheid onderzoekt om Kylian Mbappé, de jonge ster van AS Monaco, te kunnen overtuigen om naar Parijs te verhuizen. De Franse spits zou 180 miljoen euro kosten, een som die het PSG-clubbestuur niet afschrikt.

Volgens diezelfde krant zou PSG alvast een som kunnen vrijmaken door enkele overbodige spelers zoals Krychowiak, Jesé en Aurier van de hand te doen. De verkoop van dit trio zou 60 miljoen euro in de clubkas kunnen brengen. Als ook Angel Di Maria het Parc des Princes nog zou verlaten voor een goede 80 miljoen euro, kan PSG een grote stap richting Mbappé zetten. Ook Draxler trekt de aandacht van andere clubs. Barcelona zou gecharmeerd zijn door de Duitser en zou wel eens de beoogde 38 miljoen euro op tafel kunnen leggen.

Met de transfer van Neymar doet PSG uiteraard ook publicitair en marketinggewijs een gouden zet die heel wat inkomsten zal genereren.
Het impulsieve plan van het PSG-bestuur om ook Mbappé binnen te halen, lijkt in tweede instantie dus niet zo'n onmogelijke missie.

(Skwadra and Dupk by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren